Underbemandet når I er spidsbelastet? Tjek vikarservice

15 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe

editorial

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Så er der hjælp at hente ved Vikarservice

Vikar- og rekrutteringsbureau Vikarservice er et landsdækkende bureau med erfaring, hvor du kan finde arbejdskraft og job.


Vikarservice i Odense står til rådighed med erfarne vikarer indenfor håndværkerbranchen, om det er malerer, murer, tømrer eller noget fjerde, så kan du finde dem hos Vikarservice. 
De står også for vikarer til lager-, produktions- og industriarbejde, hvor det både kan være faglærte og ufaglærte vikarer alt efter behov.

Bureauet har landsdækkende service og kører gerne med Try & Hire-forløb, så I i virkomheden kan få ansat de rette medarbejdere efter behov. I fællesskab med bureauet kan opgaven beskrives og forklares, og sammen kan I få matched de rette vikarer til pågældende opgave.

Om det er sæsonarbejde der skal bruges, om det er til en bestem opgave, eller om det bare er til at tage toppen, når I er spidsbelastet, så er det her, Vikarbureauet kan hjælpe jer. Det kan også være, at det starter med sæsonarbejde, men ender med fastansættelse.

Information om priser og indhentelse af tilbud får du let ved at tage kontakt til firmaet og placere en ordre inde på https://dkvikarservice.dk/

Søger du job? Så tag et kig her, om du er faglært eller ufaglært – om du bor i Esbjerg eller Lyngby

Såvel som vikarservice tilbyder vikarer til virksomhederne, søger de selvfølgelig også den rette arbejdskraft. Tag et kig på deres hjemmeside, du vil finde forskellige jobs, hvor forskellige niveauer af erfaring vil være påkrævet. Der er ofte arbejde at finde rundt i hele landet, om det er Lyngby eller Esbjerg.

Der er stillinger på deltid og fuldtid, nogle af stillingerne kan resultere i fast arbejde, andre er for en bestemt periode eller til et bestemt projekt. Derfor kan du være heldig at finde noget til netop din nuværende situation både på kort og langt sigt. Desuden kan afprøve en ny slags arbejde, hvis du søger stillinger for ufaglærte og derved tilegne dig ny erfaring. 
Vikarer aflønnes efter erfaringer og kvalifikationer.

Flere Nyheder