Sønderborg konferencecenter

18 august 2021 Steffen Hansen
Sønderborg konferencecenter

Hvis du er vild med at bruge din tid i smukke omgivelser, så kan det give mening at tage på konference i Sønderborg. Her kan du deltage i fantastiske konferencer, som ligger i naturskønne områder. Områder der er præget af den danske historie, havets flotte blå farve og grønne græsarealer.

Sønderborg Konferencecenter

Som nævnt ovenfor, så ligger Sønderborg konferencecenter i flotte omgivelser. Omgivelser der er spækket med den danske natur, men også med den danske historie, som du finder i Sønderborgs gader. Her kan du finde flotte ældre huse, som var du en tur på Nyhavn, men også komme forbi Sønderborg slot, som så prægtigt står tæt på vandet.

Udover de smukke omgivelser, så tilbyder konferencecenteret fantastiske lokaler, lokaler der både kan benyttes til kurser, men også større forsamlinger, som til en konference. Konferencecenteret går under navnet Sandbjerg, og er et konferencecenter lavet på et Sandbjerg Gods, som blev grundlagt tilbage i 1571.

Perfekt til virksomheder

Sandbjerg er den perfekte lokation for virksomheder, som ønsker at besøge et konferencecenter i sønderborg, men også for virksomheder, som ønsker at invitere deres medarbejdere på kursus i smukke omgivelser. Virksomheder, som ønsker at uddanne deres medarbejdere, men samtidig give dem muligheden for at koble af med en gåtur i naturen. Derfor er Sandbjerg et suverænt valg, uanset om man er en virksomhed med 5 medarbejdere, eller en virksomhed i større størrelse.

Fantastiske lokaler

Som nævnt tidligere i indlægget, så tilbyder Sandbjerg fantastiske lokaler. Lokaler, som bringer godsets historie frem, og byder en velkommen i en rejse tilbage i tiden. Det er en oplevelse i sig selv blot at besøge godset. Konferencecenteret tilbyder også muligheden for overnatning, overnatning i gammeldags kamre eller i nymoderne nybygget huset, så der er noget til enhver stil og smag. Vi kan på det højeste anbefale, at man slår et smut forbi Sandbjerg Gods.

Flere Nyheder