Sådan sikrer du det juridiske ved køb/salg af en virksomhed

28 oktober 2019 admin

Køb og salg af virksomheder, er en meget normal proces i erhvervslivet. Det er dog vigtigt, at sikre sig en fair handelsaftale, der efterlever det som er aftalt. Hvis du derfor ikke allierer dig med en professionel og kompetent erhvervsadvokat, kan det både have konsekvenser for din handel og ikke mindst din virksomhed. Ved at samarbejde med en specialiseret erhvervsadvokat, er du sikker på, at den formelle og juridiske del er håndteret som den bør efter loven. 

Hvis du derfor enten står og skal stifte et nyt selskab, overtage en eksisterende virksomhed eller overdrage din virksomhed, kan du med fordel kontakte et af landets mest foretrukne advokathuse, nemlig Holst advokater. Holst advokater holder til i hjertet af Aarhus og København. Her vil du opleve at kunne få den nødvendige sparring og rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er et professionel advokathus, der er specialiseret i at kunne hjælpe dig med både stiftelse, ændringer i selskaber samt alt det juridiske ved køb og salg af virksomheder. 

Kompetent advokathus med mange fordele

Når du i dag driver en virksomhed, kan der være mange forhold og situationer, du konstant bør forholde dig til. Det er vigtigt at følge med i den gældende lovgivning for selskabret og erhvervsret. Netop selskabsret og erhvervsretslige forhold er noget Holst Advokater specialiserer sig i. Her vil du blive omringet med mange års erfarne advokater med speciale på hver sit område. Du er på denne måde dækket ind med det stærkeste og mest kompetente mandskab til at hjælpe dig og din virksomhed på bedste vis.

Tag derfor med fordel fat i Holst Advokater, hvis du har spørgsmål til generelt selskabsret, virksomhedsoverdragelse, aktionærforhold, kapitalfremskaffelse, kontraktsret eller hvis du har behov for ledelsesmæssig sparring og rådgivning. Vi kan herfra give dem de varmeste anbefalinger for en professionel tilgang og en stor hjælp igennem hele forløbet.

 

Flere Nyheder