Sådan indretter du et fedt kontor

12 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Kontoret er måske et af de rum, du bruger mest tid på. Det skyldes typisk hjemmearbejde, og især her i Corona er hjemmearbejde blevet en realitet for mange mennesker. Derfor er det også vigtigt at have et kontor, hvor du føler dig glad og godt tilpas, og som indeholder alle de ting, du har brug for. Det er ikke blot vigtigt, at du har et skrivebord og en stol, der er også mange andre vigtige faktorer. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit kontor

 

image

 

Et skrivebord med tilstrækkelig plads og den perfekte stol

Det er som sagt ikke blot vigtigt at have et skrivebord og en stol, men ikke desto mindre er det meget vigtigt. Hvis du til dagligt arbejder på et kontor – uanset om det er hjemmekontor eller ude – så er det særdeles vigtigt, at dette er af god kvalitet. Du bør have et hæve-sænke bord, så du både har mulighed for at arbejde i stående position eller siddende. Det er ligeså vigtigt at have en god stol, der støtter din ryg korrekt og som kan tilpasses i højden.

Stikkontakter og opbevaring

Det kan virke som en simpel ting – og det er det måske også – men det er alligevel vigtigt at huske, når du skal indrette dit kontor. Du kan selvfølgelig ikke ændre på, hvor mange stikkontakter, der er i rummet, men du kan vælge at tilkøbe nogle forlængerledninger, så du på denne måde får flere muligheder. Det er desuden en god idé at have en eller flere kabelbakker under dit skrivebord, så der ikke kommer til at se rodet ud.

God opbevaring er desuden uundværligt på et kontor. Du skal både have plads til de ting, som du bruger til dagligt, men det er også altid en god idé at have reserver og ting liggende, som kunne blive nødvendigt.

Flere Nyheder