Man kan ændre den frokostordning til efter antal og pris

Det kan blive lidt kedeligt ret hurtigt, hvis man sidder og spiser sin hjemmebragte frokost selv, eller man må kigge misundeligt på vedkommende ved siden af en, der har nogle lækre rester fra gårsdagens aftensmad, mens man selv kun nåede at smøre nogle rugbrødsmadder – der efterhånden er blevet ekstra kedelige i ens taske.

Nogle kollegaer har måske råd til at rende i en kiosk, på café eller lignende og skaffe noget lækkert mad, som de kan spise i frokostpausen uden problemer.

Men i bedste stil, som vi kender det i Danmark, så bør vi være fælles og samlet om den slags, så man burde lave en frokostordning.

Det er en måde at samle folket på, og den idé vinder som regel hurtigt indpas, selvom nogle føler, de betaler for noget, de ikke bruger, mens andre måske synes, det er for dyrt.

Det er en meget dansk ting at være samlet om den slags.

Den frokostordning skal måske tilpasses

De færreste succesfulde ting sker i første forsøg, selvom man nogle gange fortæller den historie udadtil, men det gør den også mere spændende at høre på, og man sparer også tid på den måde.

Derfor kan man heller ikke være sikker på, at den valgte frokostordning bliver et hit i første forsøg.

Man kan tage et eksempel med frokostordning Ringsted, hvor man har en given arbejdsplads med et bestemt antal ansatte.

Måske starter man så her med at vælge maden fra det “forkerte” sted, der ikke kan lave den mad, som de fleste kan lide.

Senere bliver der måske flere ansatte, så man skal finde et sted, der kan lave større portioner, eller man oplever at skulle spare nogle medarbejdere væk, så man atter skal finde en mulighed for en frokostordning, der er tilpasset antallet af ansatte.

Skulle man dog hen at spare, så bliver den frokostordning måske også droppet, men man kan så samle den op senere, når der er mere kapital!