Lad dit lokale gulvfirma hjælpe med en gulvslibning

29 marts 2021 astrid_pedersen

Når et trægulv bliver udsat for daglig anvendelse, vil det uvægerligt blive slidt i overfladen. Så kan gulvet hurtigt blive plettet og præget af slitage på anden vis, for eksempel i form af ridser og skrammer. I løbet af årene kan gulvet blive virkelig grimt. Og så er det på tide at give det en forskønnende behandling.

Hvordan bliver mit gamle trægulv pænt igen?

Selv om du er ked af at det før så smukke og strålende trægulv nu er mat og snusket i overfladen behøver du ikke at fortvivle. Gulvet kan nemlig med meget stor sandsynlighed blive rigtig flot igen. Det kræver blot en grundig og effektiv gulvslibning og en plejende og beskyttende efterbehandling med lud, sæbe, olie eller lak.

Hvori består en gulvslibning?

En gulvslibning består i grundig afslibning af dit gulv ved hjælp af sandpapir som fastgøres på en særlig maskine. En maskine til afslibning af gulve er udrustet med en roterende slibe rondel – og det er her sandpapiret monteres. Først slibes gulvet med groft sandpapir hvilket fjerner alle de grimme pletter, skjolder og øvrige misfarvninger som gør gulvet uensartet og nusset at se på. Ved samme lejlighed ryger de gråligt matte slidspor af nedtrådt støv og skidt, gulnede plamager fra solfalming samt overfladiske ridser, skrammer og splinter.

Bagefter poleres træværkets overflade med det fine sandpapir hvilket efterlader den strålende og flere toner lysere end før. Og endelig overflade behandles gulvet med et materiale efter dit eget valg – se oven for.

Hvem kan hjælpe mig med en grundig gulvslibning?

Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt du selv bør kaste dig ud i en gulvslibning. Til dette formål kan du nemlig med stor fordel alliere dig med en dygtig og erfaren gulvsliber tilknyttet det danske gulvfirma Gulvkanonen ApS. Læs mere, og bestil et tilbud på gulvslibning, på https://gulvkanonen.dk/.

Flere Nyheder