Kurser der kan styrke dine kompetencer

29 september 2021 Steffen Hansen

Har du været på den samme arbejdsplads i rigtig mange år og været nødsaget til at finde et nyt job, enten på grund af nedskæringer eller andre faktorer? Så kan det være at du er nødsaget til at kigge på dine kompetencer og se om det er nødvendigt at opdatere dem. Hvis man har været på den samme arbejdsplads i 20 år, så er der sket meget i forhold til krav om kvalifikationer og kurser på jobmarkedet. Der er heldigvis mange forskellige muligheder i forhold til at få opdateret sit CV, og i denne artikel vil vi kigge på et par af dem, der kan være med til at sikre dig et nyt job.

Kursus eller uddannelse?

Hvis man er kommet ud på jobmarkedet efter mange år, så er der højst sandsynligt mange ting der har ændret sig siden man sidst søgte job. Det kan derfor være svært at navigere rundt i for mange. Heldigvis har man flere muligheder for at komme med på vognen igen. Man kan enten uddanne sig, eller tage et kursus, der er relevant for en bestemt stilling. 

Hvad skal man vælge?

Hvilken type kursus eller uddannelse du skal vælge, er helt op til dig selv. Det kommer selvfølgelig an på hvilken branche du gerne vil arbejde i, eller hvilken stilling du specifikt søger, så det kan være en god idé at afklare med dig selv, og ligge en plan for hvad du gerne vil arbejde med, inden du begynder at lede efter kurser eller uddannelser.

Læs mere om kurser og uddannelser

Er du, af den ene eller anden grund, interesseret i at tage et kursus eller en uddannelse, kan du læse mere på de forskellige kursusudbydere og skolers  hjemmesider. Hvis du er interesseret i kurser eller uddannelser der centrerer sig omkring transportfaget, kan med fordel læse mere her: https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/transport/ 

 

Flere Nyheder