Kabelføring kræver elegance – og ofte hjælp

10 april 2020 anders_lundtang_hansen

Du har sikkert været udsat for den slags, hvor man er ved at trække et kabel langs nogle paneler eller andet, og så trækker kablet sig sammen, det bugter sig, fordi det har været snoet sammen alt for længe fra begyndelsen af, eller man bare ikke kan få det til at ligge stille.

Og man vil jo ikke begynde at sømme det fast eller ligge det helt eller delvist permanent, hvis man ikke ved, om der er kabellængde nok, eller om det er den smarteste løsning, man har med at gøre.

En delvis løsning kan være, at man sætter det fast med gaffa-typer undervejs eller finder en anden provisorisk løsning, men som vi nævner i overskriften, så skal det helt være elegant, hvilket her er lig med, at det ikke bare ser pænt ud og minder om det endelig resultat, men at man også får hjælp til det.

For man ønsker jo, at man afprøvningen og den første form for kabelføring, der skal pege i retning af, om man gør det hele korrekt, eller man er på vildspor, så vidt muligt minder om sådan, som det kommer til at se ud og ligne til slut.

Godt nok kan man være stædig at gøre den slags, eller man vil ikke belemre andre med at skulle stå stille i lang tid og holde noget kabel ind til væggen eller nede mod gulvet et bestemt tidsrum, når de kunne bruge tiden på så meget andet.

Men hvis denne kabelføring er en del af noget omfangsrigt i forbindelse med for eksempel et arrangement eller en kontorløsning, så er man jo nødt til at have styr på alt fra de mindste til de største ting – også selvom de tager tid.

Dette må man eventuelt gøre i fællesskab, for gode ting tager den tid, som de ender med at tage, og man skal helst lave afprøvningen minde om, hvordan det ender til sidst.

Flere Nyheder