Indvendig coating af ventilations anlæg – billigt og effektivt

 det gamle ventilations anlæg i din beboelsesejendom, dit kontor kompleks eller din produktionshal begyndt at falde af på den, og overvejer du derfor at skifte det ud? Så kan du med fordel kontakte Safe-Coating.dk med henblik på reparation, oprensning og coating af ventilations kanalerne.

Hvorfor skal jeg vælge coating frem for udskiftning af ventilations anlægget?

Måske tænker du at det gamle ventilations system efterhånden er så bedaget at alle ville være bedst tjent med et nyt et af slagsen. Men faktisk er det slet ikke sikkert at du behøver at investere i en dyr udskiftning af ejendommens ventilations systemer. Du vil kunne komme rigtig langt med hjælp fra Safe-Coating.dk, som tilbyder såvel oprensning af kanaler og skakter samt coating af systemets inderside.

Med den rette coating kan du opnå såvel større energi effektivitet som en højere grad af brandsikkerhed i bygningen. For det første vil en coating hjælpe med at lappe eventuelle utætheder i ventilations kanalerne hvilket gør systemet mere effektivt, og du vil derved kunne holde udgifterne nede.

Coating fra Safe-Coating.dk forhindrer desuden rust og korrosion i at opstå og tætner eksisterende revner og huller opstået som følge af gennemtæring. Og for det andet har de coating materialer som anvendes af Safe-Coating.dk særdeles gode brandhæmmende egenskaber, hvilket forhindre ild og røg i at sprede sig via ventilations systemet og dermed begrænser skadernes omfang.

Alt dette kan du altså opnå uden at skulle til at skifte hele ventilations anlægget ud, hvilket er en dyr og tidskrævende affære. En coating løsning kan samtidig spare dig for mange penge på længere sigt og samtidig gøre bygningen til et mere sikkert sted når det handler om risiko for brand. Og så vil du opnå et sundere og mere behageligt indeklima idet kanalerne i forbindelse med coating renses for støv og snavs.

Læs mere på Safe-Coating.dk