Hvordan kan man sikkert komme til udlandet og arbejde?

21 januar 2022 Steffen Hansen

editorial

Der er mange som gerne vil tage til Danmark for at arbejde pga. alle de gode ekstra ydelser som Danmark kan tilbyde. Gatewaytodenmark.com har nogle kompetencer inden for re-lokation til folk der kommer udefra. Her er nogen eksempler på hvad man kan få ud af at komme til eksempelvis Danmark og hvad re-lokation betyder.

relocation Denmark

“Gratis” sundhedsvæsen og støtte til uddannelsen

Danmark er meget kendt for at kunne bidrage med et gratis sundhedsvæsen samt såkaldt SU til uddannelsen. Det kræver dog at man betaler sin skat. Skat er en meget stor udgift i Danmark frem for andre lande, men man får også noget for den tårnhøje skatteprocent som man skal betale. Herunder kan man komme på sygehuset gratis, om man så har brækket noget, har fået en dødelig sygdom eller man bare skal til opfølgningstjek. Alt dette er gratis såfremt man betaler sin skat hver måned.

Hvad er re-lokation?

Re-lokation handler om at give folk ude fra en mulighed for at komme godt ind i eksempelvis Danmark, hvis man gerne vil til et nyt land med sin familie eller gerne vil arbejde et nyt sted. Det kan være svært at bosætte sig i et nyt land på egen hånd, derfor er der virksomheder som tilbyder hjælp til denne udfordring. Det kan være alt fra at man de ting man skal have pakket, til sygesikring man skal have styr på hvis man vil benytte sig af de ydelser som eksempelvis Danmark tilbyder.

Det kræver eksempelvis også at man bliver registreret i Danmark for ikke at løbe ind i problemer. Hvis man har behov for ens børn skal gå i skole i Danmark er der også virksomheder der tilbyder denne ydelse, så man har muligheden for at komme så godt ind i et nyt land som muligt. Dette gælder også for virksomheder eller medarbejdere som man rykker til Danmark for at håndtere forretning for ens virksomhed.

Flere Nyheder