Hvor finder du PTFE tape?

31 oktober 2019 admin

Hvad er PTFE tape? 

PTFE tape er en forkortelse for polytetrafluoretylen. PTFE tape er kendetegnet ved at det kan modstå høje temperaturer. Det er derfor særligt brugt ved opgaver, hvor der eksempelvis skal varmeforsegles – f.eks. ved svejsning, hvor der kan opstå rigtig høje temperaturer. Du kan læse meget mere om tapen her, og de mange fordele ved at bruge det. 

Her finder du PTFE tape

Jørgen Bork Electronic er et af de firmaer, som forhandler PTFE tape. De har gennem de sidste 25 år leveret diverse forseglingssystemer og tekniske løsninger. De kan derfor guide dig til præcis den tape, der skal bruges til dit formål. PTFE tapen kan nemlig fås bl.a. i forskellige tykkelser og bredder, så du opnår det bedst mulige slutresultat. Tapen er bl.a. ikke-klæbende – for at høre om fordelene ved at vælge denne type tape til din opgave, kan du kontakte Jørgen Bork Electronic. Hvad end din opgave måtte være, så kan du med garanti få kvalificeret hjælp her.  

Hvorfor handle hos Jørgen Bork Electronic? 

Der er flere gode grunde til at handle med Jørgen Bork Electronic, hvis du søger PTFE tape. For det første har de den erfaring og ekspertise, der skal til for at rådgive dig korrekt. Med 25 år i branchen har de gennem årene forsynet mange virksomheder med løsninger og rådgivning – de ved derfor også hvilke forbehold, der er at tage, og i hvilke situationer, man kan bruge tapen. 

Deres solide erfaring gør også, at du kan få præcis den know-how, der er brug for til din opgave. Du kan forvente hjælp, der bliver skræddersyet til netop din opgave eller de behov, du har. Ved hvert projekt kan de forsyne dig med produkter, der er af høj kvalitet – på den måde ender du også med et godt slutresultat. Og hvem ønsker ikke det. 

Flere Nyheder