Hvad skal du have graveret på dine skilte?

08 marts 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Før i tiden ville stort set alle forretninger med respekt for sig selv have et stort stålskilt eller en anden form for robust skilt stående eller hængende ude foran deres butik.

Den slags er desværre blevet udfaset til fordel for skilte, der er noget hurtigere at udskifte og ændre, men hvis man er sikker i ens forretning, så er der vel ingen grund til det?

Det giver fin mening, at man udskifter et tilbudsskilt, men ens permanente skilt med ens navn, logo og eventuelt slogan er der jo ingen grund til at ændre.

Selv hvis man redesigner sig selv, så har man det her skilt som et mindre, og man kan stadig have det hængende som et minde – og få det nye stålskilt op at hænge!

Og det kan man netop stadig få lavet, og det behøver da ikke være til ens forretning, da det kan være til noget helt andet.

gravering skilte

Der er mange grunde til at få graveret et skilt

Det kan være til et professionelt foretagende, hvor man gerne vil have lavet noget mere permanent, men det kunne da også være et skilt til slyngelklubben ude i garagen, hvor man vil have et klubskilt.

Sådan noget skal jo ikke sløses eller laves nemt, så man kan lige så godt få gjort det, så man mener det.

Og så behøver det jo ikke bare at være et navn, som man får skrevet på skiltet, for det kan også være en sætning, nogle datoer eller noget andet, der skal markere en særlig anledning.

Det skorter faktisk ikke på, hvad man kan få lavet i den sammenhæng, og det er mere eller mindre fantasien, der sætter grænserne for, hvad man kan få lavet.

Desuden kan man også få specialdesignet et skilt til ens virke, så der ikke findes et tilsvarende derude – med tilhørende gravering.

Prøv det her: https://www.gravoer-lind.dk/gravering/.

Flere Nyheder