Hvad er det smarte ved PTFE tape?

22 oktober 2020 Cecilie Mortensen

Hvis ikke du allerede har hørt om PTFE tape, så kan du blive guidet godt på vej her. Det er nemlig en type af tape, som er ekstra modstandsdygtig, når det sættes på overflader, som kan blive overophedet, og hvor der brug for hurtig nedkøling. Det kan være maskiner, som kører meget i drift, eller det kan være når der skal svejses. 

Med PTFE tape har du en effektiv måde, du kan beskytte visse områder fra at blive alt for varme. Du skal “blot” sætte dit tape på det materiale, som er udsat for ekstra høje temperaturer. 

Hvad skal du være opmærksom på ved PTFE tape? 

Der er flere ting, du skal være opmærksom på ved PTFE tape. For det første så skal dette tape udskiftes løbende, hvis du vil have, at det skal virke bedst muligt. For det andet så er det et must, at du også finder det rette tape. Der findes nemlig PTFE tape i forskellige bredder og tykkelser. På den måde kan du også tilpasse det efter præcis det område, hvor det skal være. 

Hvor finder du PTFE tape?

Når du skal finde og købe PTFE tape, så er der god grund til at kontakte Jørgen Bork Electronic. Her kan du helt sikkert finde lige det PTFE tape, som du skal bruge til dit formål. Du kan selvfølgelig også få rådgivning omkring, hvilket tape du skal vælge, og ikke mindst hvordan du bruger det. Det er nemlig vigtigt, at det selvfølgelig sættes rigtig på, og at det også udskiftes i det omfang, der er behov for. Begge disse dele har nemlig betydning for den effekt, du får, når du bruger PTFE tape. 

Hos Jørgen Bork Electronic kan du også blive guidet mere ind på, hvilket tape, der skal bruges ved forskellige temperaturer. Denne detalje er nemlig utrolig vigtigt. 

Flere Nyheder