Husk at kende forskel på at gøre rent erhvervsmæssigt og så derhjemme

14 december 2020 anders_lundtang_hansen

For nogle mennesker identificerer de dem selv med deres arbejde i den forstand, at de dårligt kan lægge det fra sig, når de kommer hjem, og de analyserer deres omgivelser efter den arbejdsopfattelse, de har.

Så er der også dem, for hvem det “bare” er et arbejde, som de skal gennemføre. De er skam glade nok for arbejdet, men når de kommer hjem igen, så lægger de arbejdskasketten fra sig og tænker ikke mere om det indtil dagen efter. Så har de formentlig en fritidsinteresse, de går mere passioneret op i.

Der er skam de direktører, som måske ikke kan lægge arbejdet fra sig, når de har “fri”, og det er skam ofte sundhedsskadeligt, men det kan blive nødvendigt at arbejde alligevel.

Lad os så sige, at man er ansat til at gøre rent forskellige steder, og man har måske en fast tjans med at lave erhvervsrengøring i Klim. Når man så kommer hjem, har man svært ved at slippe det.

Man skal skelne mellem rengøringen derhjemme og på arbejdet

Nogle kan vælge at tolke den opfattelse forkert, at de så tænker, at når man som rengøringspersonale er så vant til at lave den opgave med rengøring i Klim, så ender man med at slække på det, fordi man gør det så tit, at man ender med at efterligne, hvordan man gør det derhjemme, som ikke er lige så effektivt.

Det kan både være fordi, man er løbet sur i rutinen, så man gør det anderledes på arbejdet, som ikke er godt nok, eller man slækker på effektiviteten en enkelt dag, fordi man er træt.

Det kan blive opdaget og ende med, at man bliver fyret.

Men forestil dig så lige, at man gør det arbejde så pertentligt, at når man kommer hjem og skal gøre rent, som man jo skal, så gør man det lige så nidkært, som var man på arbejde.

Her skal man huske, at man ikke er på arbejde, og det kun er ens egen standard af rengøring, man skal leve op til.

Flere Nyheder