Find det flotteste konferencecenter i Nordsjælland

15 september 2021 astrid_pedersen

Står du for at skulle afholde et kursus eller en konference for medarbejdere eller partnere? Så læs med her.

Hvor kan jeg afholde møde, kursus eller konference i Hillerød?

Hvis du ønsker at afholde et møde eller en konference, eller måske et kursus, i de smukke nordsjællandske omgivelser omkring Hillerød kan du med fordel booke et mødelokale eller et konferencelokale hos Pharmakon Konferencecenter.

Pharmakon Konferencecenter er et kursus og konference center af nyere dato med en lækker naturskøn beliggenhed nord for København. Hos Pharmakon Konferencecenter kan du booke kursuslokaler, mødelokaler og konferencelokaler i varierende størrelse og med alle moderne faciliteter.

Pharmakon Konferencecenter er prisbelønnet for sine lækre lokaler og de gode tilbud til virksomheder og institutioner som ønsker de bedste rammer omkring kurser og møder. Og når du besøger Pharmakon Konferencecenter finder du hurtigt ud af hvorfor.

Hvorfor skal jeg booke lokaler hos Pharmakon Konferencecenter?

Når du booker konferencelokaler eller mødelokaler hos Pharmakon Konferencecenter kan du forvente såvel lokaler som faciliteter og forplejning i top kvalitet.

De flotte lokaler er alle indrettet med den bedste akustik og komfortable møbler samt hensigtsmæssig belysning og udluftning for det mest optimale arbejdsklima. I hvert eneste lokale finder du state of the art av udstyr til præsentation og fjernkonference via telefon eller internet. Hele kursus og konference centeret er dækket af lynhurtigt wifi som er gratis at benytte for gæster og møde deltagere.

Har du brug for at afholde din konference over flere dage, eller har du gæster som kommer langvejs fra, kan du indlogere op til flere personer i de lækre nyindrettede hotelværelser som hører til Pharmakon Konferencecenter. Og hvis du vil sørge lidt ekstra godt for dine gæster kan du invitere dem på middag i den til centeret hørende gourmet restaurant.

Du kan læse mere om Pharmakon Konferencecenter på centerets hjemmeside pharmakon-konferencecenter.dk

Flere Nyheder