Find de bedste mødelokaler midt i Danmark

28 marts 2020 astrid_pedersen

Hvis du leder efter mødelokaler i et centralt beliggende kursus og konference center, kan du med fordel tjekke HUSET i Middelfart. HUSET i Middelfart er et stort og rummeligt kursus og konference center, som med sin centrale placering uden for Middelfart kan imødekomme dine krav til såvel naturskønne omgivelser som hensigsmæssige og nemme adgangs forhold.

Samtidig kan du hos HUSET i Middelfart finde lokaler og rum i alle størrelser og udformninger – fra små mødelokaler til store konference rum og auditorier. Alle lokaler er, uanset størrelse og type, forsynet med AV udstyr i top klasse og behageligt møblement. Lokalerne er desuden indrettet med henblik på den optimale akustik, så du ikke risikerer ubehag forårsaget af rungen. Du kan trygt regne med at kunne bruge mødelokaler hos HUSET i Middelfart til såvel gruppearbejde som til foredrage, forelæsninger og præsentationer.

Stræk din konference eller dit seminar over flere dag i HUSET i Middelfart

HUSET i Middelfart råder desuden over en række lækre værelser til overnatning i det til centeret hørende business hotel. Her kan deltagerne i dit kursus eller din konference overnatte, såfremt arrangementet strækker sig over flere dage, eller hvis de kommer langvejs fra.

HUSET i Middelfart står gerne for fuld forplejning under afholdelse af konferencen eller seminaret – samtlige måltider kan nydes i den utroligt lækre gourmet restaurant, som altid kan diske op med vel tilberedte retter til såvel frokost som aftens mad. HUSET i Middelfart holder i det hele taget en utroligt høj standard når det handler om forplejning og bespisning. Du og dine gæster kan se frem til et par dage med forkælelse og hygge, når du vælger at booke mødelokaler eller konference rum hos HUSET i Middelfart.

Hvis du ønsker at reservere et eller flere mødelokaler hos HUSET i Middelfart, kan du læse mere og kontakte HUSET i Middelfart på hjemmesiden huset-middelfart.dk

Flere Nyheder