Få udført en bæredygtighedsrapportering for din virksomhed

20 april 2020 silje_hansen

Bæredygtighed er for alvor blevet en agenda hos de førende virksomheder rundt i landet. Er din virksomhed også kommet dertil, hvor du ønsker at gå denne vej, for at tænke på miljøet og de kommende generationer. Som virksomhed kan du i dag gøre mange små og større tiltag, for at styrke den grønne profil. Generelt er bæredygtighed også blevet en salgsfaktor, da det er med til at øge virksomhedens brandværdi men også produktets værdi, hvis det blandt andet er kendt for at være bæredygtigt. Det skyldes at man som privat forbruger er blevet opmærksom på den grønne omstilling og ser det som et stort plus og en stolthed, hvis den virksomhed man handler med har en grøn profil. 

Fordele ved at få lavet en bæredygtighedsrapportering

Ved at du som mindre eller større virksomhed gør sig miljøvenlige eller bæredygtige tiltag, er det både en sejr for din virksomhed, men også for samfundet som helhed. Ved at få lavet en bæredygtighedsrapportering, kan du blandt andet få overblik over, hvor grøn din virksomhed er, eller hvad du kan gøre for at virksomheden bliver mere bæredygtig. Dermed kan du være med til at gå forrest for branchen eller i din by, da det er noget som bryder de negative indflydelser der vil opstå i fremtiden.

Bæredygtighed skaber vækst

Uanset om du operer lokalt eller globalt, kan du gøre forskellige tiltag for at blive mere bæredygtig som virksomhed. Det giver et klart signal til kunder og samarbejdspartner, at I er en virksomhed, der går ind for bæredygtighed og tænker på miljøet omkring os. Det kræver at du har en klar struktur for, hvordan din virksomhed kan omstille sig til at blive mere bæredygtig. Det kan du blandt andet få hjælp til af professionelle fagfolk, der vil gå ind og arbejde tæt med ledelsen i virksomheden. Få blandt andet hjælp fra Blue Tree til bæredygtighedsrapportering

Flere Nyheder