Få lækker frokostordning i København

16 september 2021 Tina Høy

Mangler I en god frokostordning til jeres virksomhed? Det er vigtigt for medarbejderne at have mulighed for en god frokostordning i stedet for selv at skulle bruge frokostpausen på at hente mad ude i byen, som også er ret dyrt, eller stå og smøre kedelige madpakker hver dag.

Hvis I som virksomhed vælger en god frokostordning og giver medarbejderne den daglige glæde at spise god og fx økologisk mad hver dag, vil I få gladere medarbejdere og også gøre jeres virksomhed mere attraktiv. 

Klassiske retter og variation

Om I er store eller små, kan Hansens Catering levere mad til jer – I skal bare bestille mindst 5 kuverter mindst 4 dage om ugen. Hansens Catering er en frokostordning i København, der laver klassiske retter, som alle kan lide, men også sørger for at prøve nye idéer af og variere frokosten. De går op i smagsoplevelsen og sundheden samt dyrevelfærd.

På hjemmesiden kan I se et stort udvalg af Vælg selv-buffet, salater, koldt tilbehør, menuer, vegansk, varmt tilbehør, saucer og dressinger, kød og fjerkræ, supper og grød osv.

De leverer i hele Storkøbenhavn mellem kl. 10 og 13 på hverdage, hvilket koster 50 kr. pr. dag. Prisen for frokostordningen er 68 kr. pr. person pr. dag (eksl. moms og levering), og udgiften kan I jo frit fordele mellem den enkelte medarbejder og virksomheden. 

Kalvefrikassé, bruschetta, gulerodskage med citrontopping…

Og hvad består menuen så af? Et eksempel kan være kalvefrikassé med syltede rødbeder, kartofler med persille og gulerodskage med citrontopping. Fiskefrikadeller med citron, råstegte kartofler og remoulade samt råkost. Lasagne med bechamel og mozzarella, rucola med langtidsbagte cherrytomater og solsikke samt bruschetta. 

Med sådan en menu behøver medarbejderne i princippet ikke at lave varm mad, når de kommer hjem, hvilket også er en lettelse for mange, da det er en tidsrøver i hverdagen. Så kan de give sig ekstra tid til at lave god mad i weekenden. 

Flere Nyheder