Få en god start som leder på dit nye sted

Prøv lige at forestille dig dette: Hvis du havde muligheden for at fremstå helt anderledes, end hvad andre mennesker tidligere havde set dig som i forhold til, hvordan du virkelig er, ville du så gøre det?

Du kan selvfølgelig ikke ændre grundlæggende på dig selv, men man kan vise mere eller mindre frem af ens sider, om man er den indadvendte, den morsomme, den pessimistiske, den frembrusende eller den eftertænksomme bare for at nævne nogle aspekter.

Godt nok er de fleste mennesker til at finde online, men det siger jo ikke nødvendigvis noget om, hvordan man er i virkeligheden.

Så hvis man nu flytter et helt nyt sted hen med nye naboer, så kan man fremhæve ens bedre sider eller de sider, man helst være kendt for – det er jo også en mulighed for at udvikle sig.

Lad os så sige, at man tidligere har været leder på én arbejdsplads, og man nu skal til at være det et nyt sted, så kan man netop benytte sig af den finte!

Du er den leder, som du ønsker at være, når der starter en ny begyndelse

For når du træder ind ad døren det nye sted som leder og/eller eventuelt skal holde det første møde for bestyrelsen og de ansatte, så er dit rygte måske gået i forvejen, eller du er helt ukendt for dem udover, hvad de kunne søge frem på nettet.

Men det er her, du kan tage styringen i egen hånd og selv vise, hvem du er, for det har du måske øvet dig på at få en god start som leder.

Det kan jo godt være, du var anerledes det gamle sted, men der er jo altid plads til at forny sig, og det er jo det, man skal gøre hele livet: Udvikle sig.

Derfor er det aldrig for sent at prøve at være en bedre version af sig selv.