Få bedre varme for dine penge med en varmepumpe

19 november 2021 astrid_pedersen

editorial

Måske har du hørt om varmepumper, og overvejet om du skulle anskaffe sådan en. Hvis dit fyr alligevel står for at skulle skiftes ud er der faktisk al mulig god grund til at vælge en moderne varmepumpe som erstatning. I det følgende kan du læse mere om hvorfor.

Spar penge med en varmepumpe

Hvis du vælger at installere en moderne varmepumpe i stedet for et nyt fyr kan du faktisk spare rigtig mange penge. En luft til vand varmepumpe er nemlig særdeles energieffektiv hvilket betyder at den udnytter den tilførte energi bedre end et fyr.

Du får derfor meget mere varme for pengene. Og du kan regne med at spare op imod halvdelen – eller måske endda mere – af dine udgifter til opvarmning af familiens bolig på årsbasis.

image

Der ud over skal en varmepumpe ikke konstant repareres eller renses. Varmepumpen har en højere oppetid end et fyr hvilket betyder at du ikke risikerer at din luft til vand varmepumpe går ud hele tiden. Og så skal en luft til vand varmepumpe ikke have fyldt brændstof på med jævne mellemrum.

Du kan skåne miljø og klima med en luft til vand varmepumpe

Hvis du gerne vil bidrage til den grønne omstilling, og give din husstand en grønnere og mere klima venlig profil, er det oplagt at skifte olie, pille eller gas fyret ud med en varmepumpe. På den måde forbruger du ikke fossile brændstoffer i forbindelse med opvarmning af din bolig.

Varmepumpens høje energieffektivitet er ligeledes med til at sænke dit forbrug. Du kan, med andre ord, skrue ned for energiforbruget uden at skulle skrue ned for varmen. Og så vil du kunne tage lange, varme brusebade uden dårlig samvittighed over for vor fælles grønne klode.

Du kan få hjælp til valg, montering og installation af din nye luft til vand varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder