Disse ting er værd at vide om en erhvervs kaffemaskine

25 august 2021 Cecilie Mortensen

Når snakken går på erhvervs kaffemaskiner, så er der flere ting, som kan være gode at fremhæve. Det er derfor også noget, vi tager et nærmere kig på i denne artikel. Og det er selvfølgelig ekstra aktuelt for dig, som endnu ikke har en lækker erhvervs kaffemaskine, som dine medarbejdere kan benytte dig af.

Alt du skal vide om en erhvervs kaffemaskine 

Kaffevarianterne vil variere fra maskine til maskine 

Når det kommer til erhvervs kaffemaskiner, så vil der selvfølgelig være forskel på, hvilke kaffevarianter den kan lave. Hvis du derfor allerede ved, at dine medarbejdere har særlige ønsker og præferencer ift. kaffen, så forsøg dig gerne med, om ikke du kan finde en maskine, som kan matche deres behov. 

Vælg gerne en kaffemaskine som passer til din arbejdsplads

Med dette punkt menes der, at hvis du er på en arbejdsplads, hvor I er en god håndfuld medarbejdere, så kan der bruges ekstra lang tid i kaffepauserne, hvis der ikke kan brygges flere ting på en gang. Og der kan bruges ekstra tid, hvis maskinen er lang tid om hver enkelt kop. Tag derfor også gerne en god snak med din kommende leverandør af erhvervs kaffemaskiner, så du er sikker på, at kaffemaskinen kan give det bedst mulige flow.

Du kan tilkøbe forskellige serviceaftaler 

Noget som kan være ekstra godt at vide omkring en eller flere erhvervs kaffemaskiner er, at du kan tilkøbe forskellige serviceaftaler. Det kan være ift. rengøring af kaffemaskinen, eller at du kan få hurtig assistance til maskinen, hvis den er gået i stykker. Du vil nok skulle kontakte din kommende leverandør af en erhvervs kaffemaskine og høre vedkommende ad omkring, hvad der kan tilbydes af aftaler ved dig, og hvad det selvfølgelig også vil koste. Så er det op til dig at beslutte, hvad der kunne være godt givet ud på din arbejdsplads.

Flere Nyheder