Det er faktisk også muligt at anskaffe sig sikkerhedstræsko

01 august 2021 anders_lundtang_hansen

Når du forestiller dig sikkerhedssko, så tænker du vel på den slags, man ser på byggepladser og arbejdspladser, hvor man har at gøre med tungt maskineri, og hvor man generelt skal have sikkerhedsudstyr på såsom en vest eller sikkerhedshjelm.

Dette gør sig blandt andet også gældende på flere lagre, da man skal være beskyttet på ens fødder og tæer, hvis man nu skulle komme til at tabe noget.

Og den slags sko plejer at ligne almindelige kondisko, men der er sikkerhedsindlæg i dem, eller de er lavet til at beskytte fødderne, mens man arbejder på en arbejdsplads eller derhjemme.

De sko ser heldigvis også pæne og stilfulde ud, så man kan holde ud at gå i dem, uden man synes, at man ser kedelig ud, for der er faktisk gjort noget ud af dem.

Og sådan nogle sikkerhedssko findes faktisk også i en træskoudgave!

Brug sikkerhedstræsko som et alternativ

Sådan nogle sikkerhedstræsko kan narre det garvede øje, for de ligner helt almindelig træsko, men når man kommer tæt på, kan man godt se, at der er gjort lidt mere ud af dem for at gøre dem egnede til sikkerhed.

De ligner så mange andre træsko, så hvis man er vild med stilen og godt kan lide at have træsko på, så er det helt klart de her træsko, man skal vælge, hvis man har at gøre med arbejde, hvor man kan komme til skade med fødderne eller tæerne.

Man skal dog lige tjekke med ens arbejdsplads, om der er lovligt ifølge reglementet at have den slags sikkerhedssko på, for det kan være, man på din arbejdsplads skal benytte nogle sikkerhedssko, der omslutter både forsiden og bagsiden af foden.

Men derhjemme kan du jo foretrække at bruge den slags sikkerhedssko, fordi de er nemmere at hoppe ud af og tage på igen.

Flere Nyheder