Derfor skal du vælge en ekstern bogholder

06 juni 2020 silje_hansen

Økonomi og bogføring er noget som du ikke kommer udenom, når du er selvstændig erhvervsdrivende. Alle selskaber i Danmark, skal hvert år fremlægge et årsregnskab.

Det er et lovkrav i Danmark, hvis du er erhvervsdrivende og har et anpartselskab eller et aktieselskab. Det er de færreste selvstændige og iværksættere, der synes det er sjovt at bankafstemme og bogføre alle indtægter og udgifter i forretningen. Her vil man typisk gerne lægge sin tid i at udvikle sin forretning og det koncept, der skal ud til kunderne.

Det kan dog alligevel blive en stor tidssluger, når der skal laves budgetter og økonomien skal bogføres samt indberettes til skat. Især hvis det er noget, som ikke har din interesse eller du har spørgsmål i forbindelse med de forskellige posteringer. 

Det kan dermed være en fordel at indhente hjælp og assistance til at få bogført økonomien i virksomheden. Det er langt fra de fleste, som har nok timer til at kunne ansætte sin egen bogholder på fuld tid.

Her kan du i stedet vælge en ekstern bogholder, som kan tilpasse timerne efter, hvad der er behov for. Dermed skal du heller ikke tage hensyn til lønninger, opsigelsesperioder eller at skulle finde opgaver for at fylde tiden ud med. Det er også uvildigt og uforpligtende, hvorfor det typisk er et samarbejde, der skal skabe værdi for begge parter. 

Sådan finder du den rette bogholder til din virksomhed

Når du skal finde en bogholder til din virksomhed, kan det være en fordel at have gjort dig overvejelse, hvad du primært ønsker hjælp til. Der er mange om buddet, hvorfor det kan være en fordel at indskærpe det til at søge lokalt som en start. Dermed støtter du også lokalt. Vi kan hjælpe dig lidt på vej, ved at kunne give de varmeste anbefalinger til at besøge http://www.mk-bogforing.dk/.

Flere Nyheder