Derfor skal du alliere dig med et vikarbureau

31 maj 2021 silje_hansen

Som skole, institution eller virksomhed, er du afhængig af dine medarbejders arbejdskraft. Det er dog ikke til at komme uden om, at der kan opstå sygedage, barsel eller fravær af anden grund. Det kan naturligvis stille institutionen eller virksomheden i en sårbar situation, hvis der er opgaver der skal løses.

Her det svært at ansætte en kompetent medarbejde med de rette kompetencer og erfaring til at afløse i en enkelt dag eller periode. De fleste vil som regel gerne have et fast arbejde, hvorfor det kræver at du tilbyder en almindelig lønpakke til en evt. ekstra medarbejder. Det kan være dyrt, hvis det er relativt lidt du får brugt den aktuelle medarbejder. Herudover er der omkostninger til ferie, pension og meget andet.

Derfor vælger rigtig mange daginstitutioner, skoler og virksomheder at alliere sig med et vikarbureau.

Fordele ved at alliere sig med et vikarbureau

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at alliere sig med et vikarbureau. Et vikarbureau står for at ansætte et kompetent personale, der er tilgængelig for at træde til akut, hvis du pludselig får en sygemelding eller et fravær i din virksomhed eller din daginstitution. Dermed står du ikke i en sårbar eller overbelastet situation, hvor du mange bemanding til at løse dagens opgaver. 

Når du vælger et vikarbureau, kan du vælge at opstille en række krav og standarder som den aktuelle medarbejder skal leve op til eller kunne indfri. Dermed er du sikker på at kompetencerne er på plads, hvis du f.eks. har en skoleklasse der skal undervises i historie.

Når du laver en aftale med et vikarbureau, kan du vælge at skræddersy en løsning som dækker dine ønsker og behov uden store økonomiske forpligtelser.

Find et kompetent vikarbureau

Hvis du leder efter et kompetent og prisbilligt vikarbureau med mange års erfaring, kan du med fordel kontakte https://norstaff.dk/.

Flere Nyheder