Derfor har du brug for businesscoaching

07 februar 2022 Steffen Pedersen

editorial

Om man er nystartet med egen virksomhed, eller om man er serieiværksætter, så er det altid en god idé at have nogen man kan sparre med, eller nogen der kan være med til at udvikle dig som virksomhedsejer og leder. Businesscoaching og mentorship har eksisteret i mange år i udlandet, men er først begyndt at virkelig slå igennem herhjemme, inden for de sidste 5-10 år.

Ved at have en businesscoach kan man også undgå mange faldgruber, ligesom man kan lære af deres erfaringer og derved undgå at lave nogle af de typiske fejl. Nu hvor du ved hvad en businesscoach kan gøre for dig, er det måske tid til at finde en?

image

Snak med dine kollegaer

En god måde at finde den rigtige businesscoach på, er ved at tale med dine kollegaer, ikke kun indenfor din egen branche men også udenfor. Mange af dem har med stor sandsynlighed gjort brug af en businesscoach eller en mentor, og kan derfor anbefale dig nogen, som kan hjælpe dig videre på din rejse.

Det kan også være at nogle af dem du kender, selv tilbyder denne service og derfor kan blive din nye coach, eller mentor. Du finder ikke ud af det uden at række ud, så sørg for at starte med at tale med folk du kender.

Find en netværksgruppe

Den bedste måde at finde en coach eller en mentor, eller sparringspartner om man vil, er ved at finde en netværksgruppe man kan være en del af. Der findes rigtig mange af disse grupper rundt om i landet, som man kan søge om at blive en del af.

I disse grupper sparrer man med hinanden, deler erfaringer, samt sejre og nederlag, og det kan være en rigtig værdifuld kilde, i forhold til din udvikling som virksomhedsejer og/eller iværksætter, og være det der gør, at du kan tage din virksomhed til nye højder.

Flere Nyheder