Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

06 juni 2020 astrid_pedersen

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med et hyggeligt ophold i naturskønne omgivelser – i kombination med et kursus eller med et seminar? Så kan du med fordel booke lokaler hos et kursus og konference center, som kan tilbyde lækre lokaler forplejning og overnatning.

Når du på den måde rykker aktiviteten ud af de vante rammer, vil du opleve at dine medarbejdere får et øget fokus på kurset eller seminarets indhold. Og samtidig vil hold ånden blive løftet af det hyggelige samvær uden for arbejdstid.

Hvilket kursus og konference center skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at det valgte kursus og konference center skal have stemning og personlighed, og gerne repræsentere et stykke danmarkshistorie, kan du med fordel vælge Sandbjerg Gods.

Sandbjerg Gods er en selvejende institution som tilhører Aarhus Universitet og som sagtens kan lejes af organisationer og institutioner uden for universitets regi. De fredede historiske bygninger emmer af stil og atmosfære, og den skønne omgivende natur giver stimulation til alle sanser. De super istandsatte møde og konference lokaler danner de perfekte rammer omkring dit kursus eller seminar, og der er samtidig rige muligheder for forfriskende walk and talks i den nærliggende skov eller ved vandet.

Overnatning foregår i de 74 tilhørende værelser som kan præsentere 105 sengepladser. Og så er der masser af muligheder for at slappe af i de dertil indrettede lokaler fjernsynsstuen, herreværelset kabinettet, biblioteket og havestuen.

Hos Sandbjerg Gods finder du såvel auditorier som undervisningslokaler og andre typer faciliteter velegnet til præsentation, undervisning og gruppearbejde. Samtlige møde og kursus lokaler på Sandbjerg Gods er indrettet med komfortable møbler og state of the art AV udstyr. Hele godset er dækket af hurtigt, gratis WiFi, lige som der også er adgang til fax, printer og kopimaskine.

Du kan læse mere og booke lokaler på Sandbjerg Gods på hjemmesiden https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference 

Flere Nyheder