Boblefolie beskytter ufatteligt godt

17 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Det kan virkelig overraske, hvor mange mennesker der undervurdere den gode beskyttelse, som boblefolie kan levere til indpakning, beskyttelse med videre.

For når man står med blot et stykke i hånden, så virker det jo nok næppe så beskyttende, når det næsten falder sammen om sig selv, og det kan virke lidt ustabilt og sløset i sine elementer, og boblerne er slatne.

Men hvis du nogensinde har prøvet at stå med sådan en hel rulle med flere metre af boblefolie i hænderne, så vil du virkelig kunne mærke tyngden ved det, og hvor godt det alene holder det inderste af rullen beskyttet.

Nu er det selvfølgelig ikke den inderste rulle, man vil have beskyttet, og det er da også alt for mange lag at bruge til beskyttelse, og selvfølgelig er det da rullen i sig selv, der også vejer en del, men boblefolien i sig selv fylder også godt til.

Det er svært at sige, hvor mange lag man skal bruge til at pakke noget ind, specielt hvis det skal sendes med posten, men en god tommelfingerregel er, at desto mere skrøbeligt den givne enhed er, desto flere lag med boblefolie skal man benytte, så det giver mest luftrum og lag til at give sig i og modstå stød.

For disse små luftlommer, der kan være virkelig sjove at lege med i sig selv, giver virkelig godt beskyttelse, netop fordi de ikke er fyldt helt op med luft, men blot en anelse, så de kan give sig bedre, når man trykker mod dem, end hvis de poppede med det samme, hvis de var helt fyldt op.

Og så er det heller ikke dyrt at anskaffe sig og kan bruges til at pakke det meste ind, selv hvis det er spidse ting.

Hvis man kombinerer dette med brug af tape, så kan man næsten pakke det meste ind individuelt og personligt – hvilket mange mennesker gør.

Flere Nyheder