Aldrig har det været lettere end at samle alt via et kvalitetssikringssystem

05 oktober 2021 anders_lundtang_hansen

Når man skal bevise, hvad det er, man har udført af arbejde, eller man vil vise, hvad der skal rettes til, som man kan vise med tegninger, video og billeder, så er det uhyre vigtigt, at det bliver samlet det samme sted, og så det er til at forstå for alle.

Det duer ikke, hvis man har det hele forskellige steder og på forskellige instanser, som der ikke bliver opdateret løbende eller har de samme systemer til at rette til og tilføje, hvad man har lavet, og hvad der skal laves.

For det første er det forskudt i tid, så man ikke er helt sikker på, hvor langt rettelser er kommet, eller om det hele er opdateret samtidigt, men værst af alt er det nok, at man ikke har de samme værktøjer til at redigere og rette til.

Derfor skal man bruge det samme kvalitetssikringssystem i den sammenhæng.

Få det hele samlet det samme sted med et kvalitetssikringssystem

Heldigvis er det til at finde sådan en kvalitetssikringssystem, som der er meget brugervenligt, og som stort set alle mennesker kan bruge, når man først lige har sat sig ind i det en smule.

Så er man hurtigt flyvende med at have et system, som alle kan tilgå og forstå at bruge, så man kan vise, hvad man har lavet af arbejde, eller man kan anvise, hvad der skal rettes til, så det er meget enkelt at forstå, uden man skal være alt for skarp til IT eller teknik.

Fremover bliver der ingen diskussion med, hvad og hvor man skal skrive tingene, og hvordan det skal anføres.

Det gør det lettere for alle instanser at forstå, når man skal anføre, hvad der er blevet lavet, og hvad de andre, der læser det, så skal lave.

Prøv selv dette kvalitetssikringssystem, og så vil du ikke bruge andre i fremtiden.

Flere Nyheder