Få lavet forskellige regnskab

16 november 2021 anders_lundtang_hansen

editorial

Nogle gange har man måske nok i at få lavet et enkelt regnskab, fordi det er her, man har alle tingene samlet, og der er ikke nogle grund til at dele det hele op.

Sådan kan det være i en mindre virksomhed, men hvis man nu har et foretagende, hvor det giver mere mening at dele regnskaberne op, så er det dét, som man skal se på, hvad der er af mulighed her.

Det kan være forbindelse med et regnskab i Esbjerg, hvor man opdager, at det giver mest mening at dele tingene op, fordi der rent faktisk er tale om forskellige enheder, som der ikke skal blandes sammen.

Det er ikke en måde til at snyde med regnskabet, men det er bare med til, at man får et bedre overblik over tingene, så man lettere kan dykke ned i de tal, som man leder efter, når det allerede er delt op, end at man skal hen at bladre det samme regnskab igennem.

image

Forskellige regnskab til forskellige sager

Sådan en løsning er især vigtig, hvis man nu har afstikkere af andre virksomheder ud fra ens egen hovedvirksomhed.

Her kan man sørge for, at man får lavet et regnskab til hvert sit sted, så man lettere kan danne et skøn over, om det er en rentabel virksomhed, man har udviklet her ved siden af.

Hvert selskab skal så sørge for at få lavet hvert sit regnskab til tiden, og det kan man heldigvis få hjælp til, så man kan nå det til tiden, når man skal se på alle tallene, som man gerne vil gøre samtidig.

Det kan jo også være, at man køber en anden virksomhed, så det giver mest mening, at man vælger at have hvert sit regnskab fortsat, for de her ting skal ikke blandes sammen, selvom man reelt set er under samme tag nu.

Flere Nyheder